Werken aan je Stotteren is leuk, durf jij de uitdaging aan?
Stottertherapeut Jeanette van Baarsen

Mijn behandelkamer staat open voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Na een grondige diagnostiek zullen we met een kind gaan spelen en bewegen, met tieners en volwassenen heb ik gesprekken. Dat kan in een groep of individueel.

Spelend praten
Omdat praten vanzelf moet gaan, als je het eenmaal kunt (net als bijvoorbeeld zwemmen) richt ik me op het automatiseren van de spraak. Het werkt daarin goed als ik het kind uitdaag om in een spel-parcours allerlei kunsten te laten doen. De positieve ervaring dat praten dan wel vanzelf vloeiend gaat, slijpt in en geeft vertrouwen. Bovendien maakt het stottertherapie harstikke leuk!

Stottertherapie - gesprekstherapie
Bij tieners en volwassenen gaan we samen op zoek naar je vloeiende manier van spreken, door heel precies te kijken naar je gedrag, je gedachten en gevoelens. Ik werk ervaringsgericht, door bepaalde veranderingen te ervaren komen we vanzelf tot een plan van aanpak.

Ik hoor van mijn oud-cliënten terug dat ze mijn ervaring en kundigheid in combinatie met het vertrouwen dat ik geef, hen enorm heeft geholpen.

Jeanette van Baarsen (1966) is geregistreerd logopedist en stottertherapeut. Jeanette geeft individuele therapie vanaf 2 tot 80 jaar en groepstherapie. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring met het behandelen van stotteren. Ze begeleidt intervisie aan logopedisten, die affiniteit hebben met stotteren. Ze heeft meegewerkt aan verschillende wetenschappelijk onderzoeken naar stotteren.

Ik ontmoet je graag in het Centrum voor Stottertherapie Haarlem / Praktijk Samenspel. Maak gerust een afspraak voor een intake-gesprek of ga meteen verder naar de aanmeldpagina voor stottertherapie.
Lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie sinds 1989, lidnummer: 5559
Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici: 79900154091
Lid van de Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie sinds 1992
Lid van de Vereniging Stottercentra Nederland sinds 2004
KvK-nummer: 52077039